PARA Roing

Pararoerne trente mandager og torsdager ut fra båtnaustet ved Stokkavannet. På grunn av ustabile værforhold og tidlig mørke ble dette endret etter høstferien til innetrening. (Eksempelvis er det trening på St. Svithun sammen med andre i regi av OLT).

Du kan kontakte rosjefen for mer og utfyllende informasjon om pararoing og treningstider.

Link til noen tidligere saker om para roere:

Midten av april og PARA-roing sesongen er i gang - Trening på onsdager 1730 og lørdager 1000

Roklubben var med under Paralympisk møteplass, og etter påske blir det PARA ROING på Stokkavannet

Alle med fysisk funksjons- eller synsnedsettelse kan prøve roing under paralympisk møteplass 24.2 10-15

Godt nytt (trenings) år til alle med noen bilder fra tirsdagens basistrening for våre para- og junior roere

Gode tilbakemeldinger etter åpen dag for para-roing på mandag. Nye treningsdager settes opp frem til ferien.

Roing et godt alternativ for mennesker med fysisk funksjonsnedsettelse. Stor interesse på «Grenseløs møteplass»

Mangedobbelt verdensmester Sarah Louise Rung ror singelsculler i Stavanger Roklub (Link til bilder)

Sarah Louise Rung + «Elitegruppa» og «NM gruppa» i Madla Svømmeklubb med alternativ trening i roklubben (Link til bilder)

bunn Webdesign