PARA Roing

Pararoerne trente mandager og torsdager ut fra båtnaustet ved Stokkavannet. På grunn av ustabile værforhold og tidlig mørke ble dette endret etter høstferien til innetrening. (Eksempelvis er det trening på St. Svithun sammen med andre i regi av OLT).

Du kan kontakte rosjefen for mer og utfyllende informasjon om pararoing og treningstider.

Link til noen tidligere saker om para roere:

Gode tilbakemeldinger etter åpen dag for para-roing på mandag. Nye treningsdager settes opp frem til ferien.

Roing et godt alternativ for mennesker med fysisk funksjonsnedsettelse. Stor interesse på «Grenseløs møteplass»

Mangedobbelt verdensmester Sarah Louise Rung ror singelsculler i Stavanger Roklub (Link til bilder)

Sarah Louise Rung + «Elitegruppa» og «NM gruppa» i Madla Svømmeklubb med alternativ trening i roklubben (Link til bilder)

bunn Webdesign