PARA Roing

Pararoerne trener pr nå på tirsdager og onsdager fra kl 1730 ut fra båtnaustet ved Stokkavannet. (Endringer gjøres til høsten da vi trener inne gjennom vinteren frem til neste vår). Møt frem i god tid før trening!

Du kan kontakte Wiviann Indrevoll, en av våre paratrenere, for mer og utfyllende informasjon om pararoing og treningstider.
Wiviann kan treffes på mobil 475 04 246 eller E-post: wiviann.indrevoll@hotmail.com

Velkommen til Stavanger Roklub!

Link til noen tidligere saker om para roere:

Midten av april og PARA-roing sesongen er i gang - Trening på onsdager 1730 og lørdager 1000

Roklubben var med under Paralympisk møteplass, og etter påske blir det PARA ROING på Stokkavannet

Alle med fysisk funksjons- eller synsnedsettelse kan prøve roing under paralympisk møteplass 24.2 10-15

Godt nytt (trenings) år til alle med noen bilder fra tirsdagens basistrening for våre para- og junior roere

Gode tilbakemeldinger etter åpen dag for para-roing på mandag. Nye treningsdager settes opp frem til ferien.

Roing et godt alternativ for mennesker med fysisk funksjonsnedsettelse. Stor interesse på «Grenseløs møteplass»

Mangedobbelt verdensmester Sarah Louise Rung ror singelsculler i Stavanger Roklub (Link til bilder)

Sarah Louise Rung + «Elitegruppa» og «NM gruppa» i Madla Svømmeklubb med alternativ trening i roklubben (Link til bilder)

bunn Webdesign