Generelt om roskolen

Roskolen i Stavanger Roklub skal kjennetegnes av opplevelse, mestring, vennskap og glede. I roskole perioden får den nye roeren opplæring i roteknikk og praktiske ferdigheter på vannet.

Roskolen blir arrangert ved Stavanger Roklub sitt anlegg ved Stokkavannet. Det er et krav at utøverne kan svømme.

De som er interessert i å fortsette etter roskolen får tilbud om rotrening to ganger i uka. I det påfølgende år vil den nye roeren trolig få muligheten til å bli med på flere roregattaer rundt omkring i Norge.

Roing er i seg selv en aktivitet som trener hele kroppen, men for å variere gjennom høsten og vinteren trener vi også på andre måter. Sykkel, innebandy, jogging, ski, sirkeltrening og styrketrening er vanlige aktiviteter i roklubben. Her kan alle bli så gode de selv vil.

Usikker? Ta gjerne med en venn som vil begynne samtidig med deg. Tar kontakt med trener Aage Undset hvis du lurer på noe. Roing er kjempegøy!

Roskolen har en fast pris som dekker alle kostnader som medlemskap ut året, instruksjon og bruk av utstyr. Prisen bestemmes av årsmøtet, og ligger ute på hjemmesiden vår under "Innmelding".

Hvis det ikke er annonsert tidspunkt for oppstart av ny roskole i toppen på siden, kan nye som er interessert i å starte opp med roing melde sin interesse til rosjefen vår.

For informasjon / påmelding vennligst kontakt trener Aage Undset på telefon 924 43 047 eller e-post aage.ellen@lyse.net

Roerhilsen

Aage